aankoopadvies huis

Aankoopadvies huis: bespaar
duizenden euro's op je droomhuis

 Voorkom de duurste miskoop van je leven. MyHoHo garandeert jou een succesvolle huisaankoop!

ervaren deskundig housementor

Jouw eigen
House Mentor

Een ervaren en deskundig architect adviseert jou over alles wat je moet weten
woning bezichtigen

Samen huizen bezichtigen

Jouw House Mentor bezichtigt samen met jou je potentiële woning en weet waarop te letten
miskoop voorkomen

Bespaar duizenden euro's

Jouw House Mentor behoedt je voor een miskoop of een te dure huisaankoop
aankoop advies huis kopen

Ga je voor het eerst een huis kopen?

Een huis kopen doe je niet zomaar even. Er komt ongelooflijk veel bij kijken. Bovendien ken je niet alle ins & outs van de huizenmarkt. Makelaars weten dat. En daardoor betalen de meeste huizenkopers veel meer dan de werkelijke woningwaarde. 

MyHoHo zorgt ervoor dat jij je droomhuis koopt voor de beste prijs. Dat doen we door jou te laten adviseren door onze House Mentors. Deze ondersteunt je bij een bezichtiging én geeft je een professioneel aankoopadvies over de koopwoning. Zo sta jij er nooit alleen voor en weet je precies welk bod juist is.
brussel

"Het enige wat ik wil zeggen is: Bedankt! Zonder jullie had de woning me zeker 20.000 euro meer gekost… Als leek zie je gewoon niet alles. Een expert wel dus. Nu heb ik geld over voor andere dingen."

Nicolas, Mechelen
hulp bij aankoop huis

Je mogelijke droomhuis gevonden?

Pas op voor emotionele beslissingen!

Niet alleen adviseert jouw House Mentor je over de beste prijs voor de woning - ook herkent je House Mentor alle denkbare risico’s én behoedt jou daarvoor. Je zult namelijk niet de eerste zijn die halsoverkop verliefd wordt op een huis en het daarom koopt. Oftewel: het huis koopt op basis van emotie en vlinders in de buik...

Een House Mentor kijkt anders. Hij of zij kijkt namelijk volledig objectief naar een huis. Rationeel dus. En daarop baseert de House Mentor zijn/haar aankoopadvies aan jou. Je krijgt een vakkundig, onderbouwd en realistisch aankoopadvies!

Op deze manier komen hoofd en hart samen. En zo weet je heel snel of jouw droomhuis werkelijk aan al je wensen voldoet. 

Samen met een House Mentor sta je veel sterker. Dus wil je met een 100% gerust gevoel een huis kopen? Dan is een aankoopadvies een verstandige keuze. 

Na een lange huizenjacht kwamen we er gewoon niet uit. Makelaars probeerden ons van alles wijs te maken. Via via hoorden we van MyHoHo. Meteen maar gebeld. Achteraf zeggen we 1 ding: dat hadden we veel eerder moeten doen!

ternat
Julie, Ternat

MyHoHo leerde me van alles over huizen en waar ik op moet letten. Het huis wordt van top tot teen door ze gecheckt. Dankzij mijn House Mentor woon ik nu een half jaar met enorm veel plezier in mijn nieuwe droomhuis! 

gent
Katleen, Gent

Wij zijn door MyHoHo voorzien van professioneel aankoopadvies. Onze House Mentor bleek al spoedig een uitstekend belangenbehartiger. Mevrouw Hocké stond ons met raad en daad bij. Ook in de moeilijkere tijden. Hartelijk dank!

herent
Michael, Herent

Ontdek alle voordelen van een aankoopadvies door MyHoHo

deskundig advies architect

Ervaren deskundigen

Je krijgt een eigen woonspecialist die de woningmarkt op zijn duimpje kent. Deze zet samen met jou alle feiten en mogelijkheden op een rijtje.

deskundige begeleiding aankoop huis

Perfectie tot in de puntjes

Perfectie is bij ons het vertrekpunt én het eindpunt. Van huizenjacht tot verhuizing, je krijgt altijd het beste advies en de meest deskundige begeleiding. 

zekerheid staat koopwoning

Zekerheid over je woning

Je krijgt zekerheid over de staat van de koopwoning. En daardoor geen onverwachte, hoge herstelkosten na aankoop van de woning.

ervaren professionals bouwexpert

Snel & laagdrempelig contact

Ons team bestaat uit zorgzame, ervaren professionals. We zijn er wanneer je ons nodig hebt. We reageren snel en zijn gemakkelijk om mee in contact te komen.

persoonlijk onafhankelijk advies

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Je krijgt een onafhankelijk en betrouwbaar advies voor de grootste aankoop van je leven. Er is geen belangenverstrengeling tussen de kopende en verkopende partij.

weet wat je koopt

Ijzersterke onderhandelinspositie

Je weet wat je koopt. Het aankoopadvies is jouw munitie om te onderhandelen over de verkoopprijs óf om je beslissing te overdenken.

tarieven aankoop advies huis

Volledige transparantie

What you see is what you get. Wij houden onze tarieven graag overzichtelijk. Er zijn nooit verborgen kosten of verrassingen achteraf.

zorgeloos kopen en wonen

Zorgeloos kopen en wonen

We garanderen je een mooie woontoekomst. Je krijgt namelijk een objectieve analyse, zodat je met een gerust hart de knoop doorhakt.

erkende architect

Gecertificeerd & erkend

Alle House Mentoren zijn ingeschreven bij de Orde van Architecten. Ze zijn in het bezit van het vereiste diploma en hun kennis is up-to-date.

Neem geen risico!
Vraag om aankoopadvies voor je huis nu het nog kan
Voorkom onaangename verrassingen en weet wat je koopt.

Wat ik echt ontzettend fijn vond was dat ze me hielpen met de prijsonderhandeling. Mijn House Mentor vertelde me precies wat ik moest zeggen tegen de makelaar. Daardoor voelde ik me veel zelfverzekerder.

wolvertem
Steven, Wolvertem

Wauw, dat ging snel! Binnen no-time wist ik welk huis voor mij de beste aankoop was. MyHoHo maakt gewoon heel overzichtelijk welke vragen je voor jezelf moet beantwoorden. Echt veel aha-momenten gehad.

roosdaal
Greet, Roosdaal

Liever één keer een specialist betalen, dan er te laat achter komen dat je een enorme miskoop hebt gedaan!

mechelen
Louis, Brussel