verbouwen zonder zorgen architect

Renovatieadvies aan huis

Je huis verbouwen zonder zorgen? Dat kan dankzij de unieke

renovatieadviezen van MyHoHo’s architecten

bouwkundig architect

Je eigen bouwkundig architect aan huis

Een succesvol architect analyseert je koophuis en bespreekt alle mogelijkheden met je voor een fantastische verbouwing en/of renovatie. 
kostenefficiënt verbouwen stappenplan

Concreet

stappenplan

Samen met de architect als jouw HouseMentor, stellen jullie een kostenefficiënt stappenplan op voor zowel de korte als de lange termijn.
succesvol renoveren verbouwen

Succesvolle renovatie/verbouwing

De architect kijkt steeds een stap vooruit. Want je renovatieplannen goed voorbereiden leidt tot een huis waarin je goed kunt leven. 
huis verbouwen architect

Maak van je huis je thuis

Je koophuis verbouwen draait niet alleen maar om het gebouw zelf. Juist ook de sfeer, dynamiek en meerwaarde voor de omgeving zijn enorm belangrijk! Oftewel: het is niet alleen een huis, maar ook jouw thuis. 

MyHoHo begrijpt dat. Daarom krijg jij een eigen architect aan huis die al jouw wensen, eisen en de mogelijkheden bespreekt. En uiteraard rekening houdend met je budget. Hierna stellen jullie samen een concreet stappenplan op. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. 

Vlaanderen gent

"Dankzij de bouwkundig architect ontdekte ik dat er veel meer mogelijk was met hetzelfde budget. Mijn huis is nu een prachtig paleisje!"

Charlotte, Aalst
renovatie advies verbouwen

Professioneel renovatieadvies op maat, aan huis 

Helaas beginnen veel mensen met verbouwen zonder voldoende advies in te winnen. De gevolgen zijn vervolgens akelig: 9 van de 10 keer valt de renovatie namelijk (veel) duurder uit dan verwacht. 

Elk huis heeft namelijk zijn geheimen. Daarom is het verstandig deze eerst allemaal te ontdekken, voordat je start met renoveren. 

De bouwkundig architect van MyHoHo helpt je hierbij. Deze analyseert je koopwoning eerst grondig. En zodra alle verborgen schatten op tafel zijn gelegd, vinden jullie samen de beste oplossing om jouw woonwensen te realiseren. 

Het is maar goed dat ik MyHoHo inschakelde. Waarom? Omdat mijn renovatieplannen technisch gezien niet haalbaar bleken. Eerst baalde ik, maar achteraf ben ik juist blij: het resultaat is nu namelijk veel beter!

pepingen
Thomas, Pepingen

Zo, wat heeft de bouwkundig architect van MyHoHo me veel geld bespaard zeg. Door sommige renovatieplannen gewoon in een andere volgorde te doen, bleek het veel voordeliger te kunnen!

Brussel
Hanne, Brussel

En zo kom je er achter dat je bouwkundig architect ook alles over tuinen weet. Daardoor kon ik ook meteen al mijn vragen daarover aan haar voorleggen. Mijn huis en tuin zijn nu perfect op elkaar afgestemd!

Dendermonde
Simon, Dendermonde

Dit zijn de voordelen van een renovatieadvies aan huis door MyHoHo

Persoonlijk advies op maat

Persoonlijk advies op maat

De architect komt bij je thuis voor een uitgebreid gesprek. Hierna krijg jij een persoonlijk advies op maat.

zorgeloos verbouwen

Zorgeloos verbouwen

Met een renovatieadvies aan huis realiseer je je droomhuis zonder je zorgen te hoeven maken over de uiteindelijke rekening.

bespaar geld tijd energie

Bespaar geld, tijd &energie

En kies tegelijk voor meer comfort, ultiem woongenot en sfeer passend bij je eigen leefstijl.

verrassende oplossingen verbouwing

Verrassende oplossingen

De architect laat je zien aan welke verrassende oplossingen je nog niet gedacht had. Hiervan krijg je meerdere voorstellen waar je zelf uit kunt kiezen.

duidelijk renovatie stappenplan

Een duidelijk stappenplan

Je bouwkundig architect legt alles duidelijk uit in een renovatiestappenplan. Zo zorg je ervoor dat je alles precies in de juiste volgorde doet.

ideaal wooncomfort

Ideaal wooncomfort

De architect zorgt ervoor dat je een huis krijgt dat past bij jouw levensstijl. Hij zoekt naar de perfecte match tussen jouw wensen en mogelijkheden.

overzicht budget kosten renovatie

Handig budgetoverzicht

De architect maakt een overzicht van de renovatiekosten voor je. Je ziet in een oogopslag welke renovatiekosten voortkomen door de staat van het huis én wat jouw wensen zouden kosten.

eerlijk advies architect

Eerlijk & betrouwbaar

De architect geeft jou een eerlijk advies over de haalbaarheid van je plannen. En biedt je anders goede alternatieven voor een fantastische verbouwing. Dus no-nonsense renovatieadvies!

ervaren woonexpert architect

Ervaren woonexpert

De architect heeft jarenlang ervaring, kennis en vaardigheden opgebouwd. Daardoor beoordeelt deze razendsnel het potentieel van je koophuis. Vervolgens helpt hij je zorgeloos door het renovatieproces heen.

advies duurzaam verbouwen

Alles in één

De architect geeft je advies over architectuur, planindeling, aantrekkelijkheid en duurzaam renoveren. Maar hij of zij kan ook advies geven over bijvoorbeeld interieur, exterieur en tuin! 

verborgen kosten voorkomen

Je weet wat je betaalt

Je betaalt alleen het bedrag dat is afgesproken. We doen dus nooit aan kleine lettertjes of verborgen kosten. Afspraak is bij ons afspraak.

renovatie advies woning

One shot service

Je krijgt renovatieadvies wanneer jij dat wilt, met geen enkele verplichting achteraf. Je bepaalt daarna zelf wat je doet en wie je inschakelt.

Maak van je koophuis niet onbedoeld een bouwval!
Vraag om renovatieadvies.
Voorkom onhandige keuzes en onnodige spijt

Ik bleek de verkeerde vragen te stellen. En daardoor de verkeerde oplossingen te hebben bedacht voor mijn renovatie. De interieurarchitect liet me zien wat de juiste vragen waren. En zo dus ook de juiste oplossingen!

Dilbeek
Dieter, Dilbeek

Ik heb een prachtige, authentieke koopwoning. Echter, deze heeft daardoor ook de nodige scheuren in de muren. De bouwkundig architect liep alle scheuren na en adviseerde over de te nemen stappen, per scheur.

Aarschot gent
Birgitt, Aarschot

‘Goedkoop is duurkoop’ bleek waarheid toen ik mijn huis ging verbouwen. Ik dacht dat ik het allemaal zelf wel kon. En dat ging mis. MyHoHo nam de schade op, adviseerde en behoedde me voor nog meer misstappen.

Vlaanderen
Isabelle, Erpe-Mere